Smidits härliga musikaliska planer ikväll....

Dagen har fortsatt varit lugn, lillebror har haft 39 graders feber och gått på alvedon men har varit vid gott mod.
Jag hunnit gjort min smidigaste storhandling ever tack vare willys.se (och nej jag är inte sponsrad tyvärr..gör reklam ändå för det var såååå bra!)
 
Gick in på deras hemsida igår kväll. La en beställning och valde upphämtning idag mellan kl.14-16 i Willys butik i Länna, vi bor ju mitt i buschen och då får man inte hemleverans tyvärr.
Packade in barnen i bilen vid 15.15-isch, parkerad på willys 15.45 och 16.01 var vi tillbaka i bilen, anledningen till att det tog så lång tid som en hel kvart ;) var att jag hade köpt barnförbjudna varor, då behöver man få varorna utlämnade manuellt av en expedit som kollar min ålder så jag får köpa rakhyvlarna jag beställt typ... men annars slår man in en kod och öppnar numrerade kyl och frysfack, plockar sina kassar och går! 
Sååå underbart när man inte känner att man har tid att storhandla..detta kommer att bli en stående rutin garanterat!
 
Fulladdat!
 
Sen hem slänga in maten i kylen, för att bli avlöst av Fredde som tog barnen.
 
Jag drog iväg till Huddinge på uppstartsmöte med några av mina bandkollegor för att vi har starta en ny grupp. Inriktningen är lounge/mingelfester, vi är 4 stycken i gruppen, varav en kille. som vid flygeln/pianot iförda långklänningar sjunger blandade balader från olika årtal med vår manliga kollega på piano.
Alltid lika roligt med dessa härliga människor, blir mycket skratt och kreativitet som flödar, framförallt när det kom till gruppens namn...det är lättare sagt än gjort att komma på bra bandnamn vill jag lova!
 
Om du har ett bra namn så får du gärna komma med förslag här i kommentarsfältet nedanför!
 
Blev bjuden på grymt god spagetti och köttfärsås med parmesan och ett glas rött...lyx en vanlig tisdag!
 
Puss och godnatt på er från en trött en.... 
 

Kommentera här: