Sjukhusbesök!

Hej på dig..ska snart släcka lampan och sova otroligt trött i ögat är jag! 
Har varit en helt okej söndag med liiite sovmorgon till klockan kvart över åtta, brukar gå upp vid halv sju/sju då Hampus vaknar. Men idag tog Fredrik morgonpasset så jag fick dra mig en stund. 
Gick upp åt frukost, för att sen efter en stund vid tiotiden när Theo somnade för sin förmiddagslur gå och sova en stund till.
Välbehövligt då min mormor Ingrid ligger på sjukhus pga bla hjärtsvikt, infektion i kroppen, matthet sen i onsdags kväll..har varit där varje dag sen dess och hälsat på henne då hon varit riktigt dålig, det tar ju en hel del energi mentalt när någon man älskar är så sjuk!!
Hon är egentligen min riktiga mormors (som gick bort 2010) kusin och har inte några egna barn eller barnbarn så vi har alla adopterat henne som extramormor...lättare att säga mormor än att förklara hela denna harang som jag nyss gjorde ;) 
Coolare tant får man leta efter! 
Fler borde leva och bete sig som hon gör..varm, god, glad med glimten i ögat, alltid positiv, rättvis,  klok, har skin på näsan och vet vad hon vill, sååå skön humor och alltid nära till skratt!
Tanten fyller 85 år i Juli så hon är ju ingen ungdom längre, men jag kan alltid prata med henne om allt och då menar jag allt!! Vi brukar ta en fika, jag köper med wienerbröd för det älskar hon och så brukar vi skrapa triss...D e vår grej liksom :)
Så häftigt att ha en sån God relation med en människa som levt så mycket längre än en själv, det blir intressanta och helt andra perspektiv på saker man pratar om än när man pratar med vänner eller släkt i sin egen ålder! 
Jag står henne som ni förstår väldigt nära så det är jobbigt när hon mår så dåligt som hon gör.
Igår var en extra tung dag för då var hon riktigt dålig och nere och inte sig själv... har aldrig sätt henne så deppig någonsin förut så var tvungen att gråta en skvätt när jag gick därifrån, dock mådde hon lite bättre idag så det var skönt och glädjande att se! 
Men hon är trött, så jag hoppas innerligt att vi får behålla henne ett bra tag till trotts det!!

Natti natti på dig!

Kommentera här: