När man känner på sig...

Godmorgon,

tack alla för alla fina ord och samtal!

Inatt har jag sovit bra, (förutom 2 amningsvak av Theo) till skillnad mot natten till igår..då vaknade jag tre/fyra gånger extra och hade svårt att sova..så kände nog på mig att mormor var påväg!  Kan låta töntigt tycker kanske en del vadå känna på sig?? Man väljer vad man vill tro på och jag tror på att man kan känna sina personer när det väl är något..men det är ofta efteråt som man får en förklaring till varför man känt som man gjort...t ex så händer det ganska ofta att jag tänker på en person och så ringer den ganska strax efter...men ibland är det tvärt om dvs att någon ringer mig när det är nåt med mig, jag har 2 sådana nära,  dels är det min syster, vi har något konstigt "känna på sig" band mellan oss! Och dels är det en vän som bor en bra bit upp i Norr..hon tog sig igenom en tung tung period för några år sedan som jag var mycket delaktig i att hjälpa henne igenom och under den resan så skapade vi ett band som är få förunnat! Vi träffas eller pratar inte med varandra så ofta,hon lever sitt liv och jag mitt med många mil emellan oss! Men sen händer något stor i våra liv och utan att vi vet varför så brukar vi känna på oss när vi ska höras..och då slå varandra signal..praktexempel igår..hon ringde mig mitt på dagen igår men då hon har hemligt nummer så brydde jag mig inte om att svara trodde det var telesäljare...Men efter mitt blogginlägg igår så fick jag ett sms av henne där hon skrev.
 -Nu förstår jag varför jag kände att jag skulle ringa dig för det var jag som ringde mitt på dagen.
Jag får rysningar av välbehag varje gång det händer, det är så häftigt, att man kan känna på sig att man behövs!
Så mitt tips till dig.. om du ofta får känslan av en annan människa i kroppen så slå en signal för det kan och kommer nog med största sannolikhet betyda otroligt mycket för denna någon!

Idag ska jag först lämna Hampus på förskolan, sen bär det av på babymassagekurs med Theo på Öppnaförskolan, det är första gången så det vill vi vara med på, skönt att faktiskt ha något mysigt inbokat! Sen hem och börja ringa runt till och säga upp saker..teleabonnemang mm och självklart begravningsbyrån som står högst på listan! 

Vi hörs lite senare! 
Kram

Kommentera här: