Väckt av kaskadspya inte toppentrevligt....

Ännu en dag lider mot sitt slut, sitter i sängen och ska stänga ner verksamheten Madeleine Johansson AB för den här dagen efter det här inlägget!
 
Min morgon påbörjades lite smått vid sista nattamningen dvs ca kl.03.50 då lillebror vaknade..varje gång jag vaknar av att han vaknar tänker jag..hoppas han somnar om, hoppas han somnar om...så jag slipper gå upp....den metoden funkar inte för att söva om barn som är tuttberoende vill jag lova...näää...lillebror gnyr och sakta eskalerar det till ett högre missnöje som jag vet eskalerar ytterligare till skrik om jag som mjölkmaskin/ljuddämpare inte infinner mig inom loppet av ca 5 sekunder, så det gör jag ju givetvis styrd som man är av en 5 månaders lite gaphals!
 
Jag tar upp lillebror och bestämmer för att jag lägger mig i sängen och ammar för jag orkar inte sitta upp som jag gjort vid dem andra två tidigare amningstillfällena denna kväll/natt!
Vi lägger oss tillrätta, lillebror äter och somnar om, jag somnar också om...men vaknar häftigt av att lillebror kaskadkräks med min härliga barm fortfarande i sin mun så ja lite stänk fick man på sig vill jag lova, i min sons behov av närhet och i mitt val av lathet att låta lillebror somna vid bröstet så överåt han sig...klart det tar stopp och behöver regleras lixom...över hela mamma dessutom...Suck!!
 
Upp, dra bort lakanet, madrassen blöt, lillebror klarvaken, försöker vagga lillebror sömnig i vagnen men det vill inte lillebror utan pratar för fulla muggar i vagnen..Jag tar täck,kudde och barnvagn med mig ut i vardagsrummet och lägrar soffan..försöker vagga lillebror till söms utan framgång, så blir tvungen att "amma ner" honom i sömnighet, lägga ner honom i vagnan, vaggar och så somnar han till slut...jag kryper ner och somnar om för att vid 06.45 bli väckt av storebror som kommer ropandes...
-Mamma, mamma titta motocyklar!
Mamma sätter på motorcyklar på tvn, grusig i ögonen tjuvblundar jag och vila ögonlocken lite, medans Hampus kör runt med sin motorcykel på soffan, men han måste i mellanåt ropa
-Mamma, vakna, vakna mamma..
För gud förbjude den mamma som absolut inte sover men som ändå vilar ögonlocken lite, det får man ju inte göra då missar man ju motorcyklarna på tvn...som man tvingats titta på ca 512 gånger tidigare! 
Efter en stunds körande så säger storebror
-Leitgo mamma..
Så jag sätter på Let it go på youtube för han ville inte titta på filmen på tvn, bara titta och lyssna just på den låten.
-Mamma, måste ha klännin osså, säger storebror
Så mamma hämtar Elsaklänningen från gårdagens shopping i leksaksaffären och svidar om storebror, som glatt börjar ladda, öva och getting in caracter framför klippet inför kärleksmaskeraden på förskolan idag!
 
För att du ska hänga med min sin i uppladdningen på bilderna som följer så bör du se klippet om du inte sett detta tidigare....
 
 
Här i början så står han mest och tittar på Elsa när hon pulsar i snön, sen händer det grejer.....
Han släpper ut håret som Elsa gör....och nej jag hade inte hunnit bädda "sängen" än som ni ser bakom....
 
Han viftar med armarna och trollar som Elsa gör, och han sjunger och tar i sådär alldeles extra från tårna när Elsa sjunger den sista höga tonen i meningen,
-Let the storm rage Ooooooon i slutet av sången,och så smäller han dramatiskt igen dörren om sig som Elsa gör på slutet....
Man kan säga att han är Elsas dubbelgånngare eller gruppie beror på hur man ser det...
 
Sedan bar det av till förskolan, där var festen i full gång klockan 9 på morgonen, energin sprudlade i rummet och från alla karaktärer, det var en elefant, en leopard, en fjäril och en bunt med prinsessor av olika dess slag, endast två Elsor iallafall och den ena var vår son! :)
När jag sen på eftermiddagen hämtade Hampus så berättade fröken Anna och Hampus glatt om festen!
Alla fröknar tyckte han var så söt i sin klänning, barnen hade druckit äppeljuice och ätit majskrokar, sen hade dem dansat och Let it go-låten hade spelats minst tio gånger på raken sa fröken, så Hampus var mer än nöjd och jag lite ledsen och avundsjuk att jag inte frågat om jag fick stannat kvar imors klockan 9 och partajat till lunch! 
 

Kommentera här: