Klart grabben ska ha en klänning....

Min dag har varit skön, men gått runt i en trötthetsdimma...
Först lämnat Hampus på förskolan, sen till öppna förskolan med Theo för härlig spädbarnsmassage och det är verkligen supermysigt, jag får slappna av och bara släppa allt annat samtidigt som jag får ge bebis fullt fokus och en mysig massage och han älskar det verkligen! Det är ett härligt samspel mellan mig och sonen, så har du ett spädbarn så rekommenderar jag verkligen att gå en sån kurs!
 
Theo somnar alltid efter massagen :)

Efter kursen så gick jag och en mammakompis och åt lunch på lokala fiket, tog en kaffe och pratade massor som vi alltid gör och är alltid lika mysigt, åt en supergod choklad tårta...
Kan bli en ny favorit! 

Begav mig därefter till Apoteket för att köpa vitaminer till mig själv så jag kanske kan bygga upp mina depåer och mitt lilla immunförsvar! Köpte även Multi-Mam BabyDent, en salva till Theos tandkött som ska dämpa kliet vid tandsprickning.
Jag tror nämligen att det är tänder på gång, han biter och gnager på allt och att det är därför han är extra kinkig på nätterna..så vi får se om det blir bättre!? Med Hampus var det inga problem, vi märkte inte av hans tandsprickning speciellt, typ helt plötsligt vid 5 månaders ålder så hade han sin första tand! 
Har du någon erfarenhet av den salvan om den funkar eller inte så får du gärna dela med dig i kommentarsfältet...jag återkommer med min åsikt om den efter att jag provat ett tag!
 
Hämtade storebror från förskolan klockan 14.
Dem ska ha vän/kärleksmaskerad imorgon på förskolan, så jag frågade vad han ville klä ut sig till...han svarade
- Leitgo (Leitgo = Let it go låten från frost, för den och filmen går på högvarv hemma)
Så jag frågar för att få ett tydligare svar...
- Vill du klä ut dig till någon i filmen frost?
-Ja, svarar storebror.
-Okej, vill du vara Olaf (snögubben)
-Nej
-Okej, vill du vara Christoffer (den manliga "hjälten)
-Nej
-Okej, vill du klä ut dig till Elsa och ha klänning?
-Ja, Elsa, klänning, svarar en glad storebror
-Så du vill vara som Elsa och ha klänning? frågar jag honom
-Ja klänning! svarar han säkert
 
Storebror vet mycket väl vad en klänning är då hans tjejkompis på förskolan en gång hade en fin klänning som Hampus berättade exalterat om och han har tyckt att jag är fin när jag har klänning :)
 
Klart att jag med min till viss del skadade av inprintade normer och steriotypa vuxenhjärna hinner tänka för en millisekund att klänning nää, han kanske ska vara snögubben Olaf eller christoffer ändå.....men ger mig själv en lavett över ansiktet i tanken och använder min mer sunda moderna sida av vuxenhjärnan där valet är fritt att få vara precis den man är och som man vill och tänker om!!
Klart grabben ska ha en klänning om det är det han vill!!
 
Så sagt och gjort vi beger oss till leksaksaffären för att leta efter en Elsaklänning, men dem är såklart slutsålda då detta fenomen till film är superpoppis i alla åldrar (jag älskar den med vill jag lova, skrålar gärna med i let it go låten med sonen...haha)
När vi står framför alla utklädningskläder så kontrollfrågar jag storebror om han fortfarande vill klä ut sig till Elsa och jag håller upp en blå askungenklänning som funkar som ett fint substitut och självklart vill han det!
Så den vackra blå fick följa med hem tillsammans med en 59 kronors motorcykel som vi lägligt snubblade över påväg till kassan! 
När vi kom hem svidade han glatt om och provade sin nya Elsaklänning, han tyckte att han var fin och började köra motorcykeln i soffan!
 
Vi vuxna borde med våra inskränkta hjärnor titta mer på hur barn är och beter sig, för det är självklart att man kan vara kille i en blå Elsaklänning och köra motorcykeln i full fart....så det så!

 Min lilla Elsa :)

 
1 carro:

skriven

Vi testade den tand salvan. Oklart hur mycket det hjälpte. Han va mitt i en grinig fas samtidigt så va ju aldrig riktigt nöjd. Har däremot hört andra dom rekommenderar den.

Svar: Tack flr att du delar med dig, ska bli spännande och se om det blir någon förändring :)
Madeleine Johansson

Kommentera här: