Vart ska jag börja???

Bloggen har legat nere pga av strul från webbhosten så har ej kommit åt den dem senaste två veckorna, innan dess alldeles för mycket att göra...so here I am again ;)
 
Ja jag var ju påväg ner till Göteborg på Mary Kay seminarium sist jag skrev typ för en månad sen..hehe
 
Där var det helt fantastiskt, utbildning, härliga kvinnor, underhållning, skratt, gråt ( ja jag är så blödig när jag ser människor som har presterat & jobbat hårt för att komma dit dem är och nå sina mål, och samtidigt vara så lyckliga & ödmjuka, då blir jag rörd!)
Mycket applåderande så händerna var röda, men det förtjänade dem alla som fick gå på scenen och motta Bilar, smycken, resor mm. Kom hem med ny energi, kunskap och arbetsmotivation :)
 
Jag och mina härliga MK kollegor på lördagen
 
 
Vad har hänt annars..vi har fått dagisplats till Hampus i Januari på den förskolan som vi ville, känns superskönt plus att det är supernära från hemmet! 
 
Jag har hunnit varit ute på krogen och busat med syrran och hennes tjejgäng, för någon fredag sen, mycket skratt, bubbel och godmat på Rich blev det. Första gången jag var där faktiskt, supergott och trevlig personal!
Blond skulle man tydligen vara i detta gäng på ca 16 brudar, vi var 4 tappra brunetter ;)
 
Igår kväll var jag på en blomsterdekorationskurs på Tullinge Blommor, fick där lära oss av Sussie med sin härliga personal att göra en fin bordsdekoration i höstigt tema. Riktigt roligt och avkopplande med lite egentid, då jag förra vecka och denna är gräsänka med barn och hund! Fredrik är nämligen på Sardinien och tävlar i Lag-VM i enduro. Tur att man har världens bästa svärföräldrar som mer än gärna passar sitt lilla busfrö till barnbarn, vad skulle vi göra utan dem? 
Denna har jag gjort helt själv, stilig va?
 
Hampus blev tokförkyld i lördags, med feber och snuvig näsa samt jobbig slemhosta framförallt på natten,
inte roligt när dem blir dåliga, men han är på bra humör för det mesta och tokbusig som vanligt!
 
Nej nu ska jag ta en kopp te krypa ner i soffan igen och hittta någon film på netflix att somna till ;)
 
Godnatt på er!
/Mamma med tvist
 
 
 

Kommentera här: