Världens värsta Snaskgrävare!!

Igår köpte jag en påse lösgodis som jag fint hällde upp i en skål, ställde på vardagsrumsbordet, och låg och åt av framför tvn. 
Jag och F har mer eller mindre helt olika smak när det kommer till lösgodis.
Jag älskar mjölkchoklad mest men sen äter jag söt, surt, syrligt, inte så mycket lakrits, ska jag äta lakrits så ska det absolut inte vara sötlakrits, bara salt, men jag köper aldrig salt i samma påse som det andra godiset för då smakar typ allt salt och det går inte...haha
 
Fredrik ÄLSKAR saltlakrits, han får abstinens som måste stillas av en påse Turkisk Peber emellanåt, typ 1 gång i veckan minst....
Denna gårdagkväll så hade jag som sagt "unnat" mig godis JAG gillar, men självklart köpt en påse "Turkar" till min kära man, som den omtänksamma fru jag är!
 
Förbi min godisskål går Fredrik, tittar ner i skålen för att se om det finns något i hans smak, för att sedan helt plötsligt förvandlas till en av dem värsta snaskgrävare jag skådat.....
För dig som inte vet vad en snakskgrävare är så kan du googla det.....
Näää skoja bara ;)
En snanskgrävare är världens största godismarodör, han/hon besudlar ditt godis med sina fingeravtryck, genom att gräva med 1-3 fingrar i din godisskål, för att jobba sig lager för lager längre ner för att ta reda på om det finns något godare längre ner!!
Det dem inte tänker på är att alla dessa godisar som pillats på ska någon annan äta..och i detta fall jag!
Jag reser mig från liggande läge ur soffa och skriker, sluta taffsa och kladda på mitt godis!!!
Det var jag och Gollum i sagan om ringen....My prescious candyskål liksom!!
 
Freddan fattar ingenting, vad har han gjort för fel....jag förklarar att min skål, får jag gräva i hur mycket jag vill och i din skål får du gräva, men den du har i handen är MIN SKÅL!!
Han nappar givetvis på en gång och kör ner fingret för att snabbt köra runt som en elvisp i hela skålen bara för att jeflas...och ja jag överlevde fast jag åt det mesta av det besudlade godiset! ;) 
 
Snaskgrävarn in action
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: