Sprängd burk & lyxig nätshopping!

Ett sent inlägg får det bli, alla pojkar sover, jag kom hem för en timme sen.
Har haft egentid nu på kvällen, träffat härliga tjejer och ätit godmat!
 
Det har varit en bra dag idag, fick vila en stund på förmiddagen när Hampus sov.
Han sover fortfarande två gånger per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen...undrar när det går över till att han bara sover en gång..
ioförsig får han gärna sova två gånger om dagen fram tills att han börjar förskolan, man hinner få lite mer gjort då, samt man kan dricka kaffet i lugn & ro ;)
Om du har småbarn du som läser, när har ditt/dina barn gått över till bara eftermiddagsluren? '
Givetvis är alla olika med olika sömnbehov, men på ett ungefär?
 
Hann nätshoppa lite kläder idag, dem hade superduper rea på märket Plain Vanilla som ska byta lokaler så dem hade total utförsäljning just idag på större delar av sitt sortiment.
Har sett kläderna förut, men aldrig köpt något plagg då dem flesta plaggen ligger på över 1000kr, men idag så var det rea på rea i webshopen så jag fick dessa två snyggingar för endast 520kr...Catching
Väldigt lika fast ändå olika ;)
 
Hann även sprängda min första barnmatsburk på ett år, inte illa att jag hållit mig så länge, men nån gång ska väll vara den första!?
Jag säger som Dynamit Harry... -Vilken Jefla smäll!!! 
Eftersom jag blev tvungen att titta lite närmare på microns insida insåg jag att vår hustomte har varit väldigt slarvig med att torka ur den, till hennes försvar så har det ju trotts allt varit semester...så nu har den fått sig en omgång med rotborsten och trasan.
 
Nä ni nu är det godnatt för fru Johansson, som har John Blund stofft i ögonen!
 
Godnatt på er
/Hustomten
 
 
 
 

Kommentera här: