Nää nu jeflar........

Tjabba,tjena,hallå, det var inte igår!
 
Tänkte efter lite banning av tjejkompisar som tyckte det var rolig läsning, damma av bloggen och göra ett nytt försök..3:e gången gillt faktiskt..hehe
So now my friend I´m gonna become the greatest topblogger ever.....hehe
 
Ja, sist jag skrev ett inlägg så var Hampus 6,5 månad ung, han är nu 13 månader, jag var 27 år, men är 28 nu....så hur länge sen var det???  
Ååh där fick jag till en liten kluring att fundera på va....hehe
Skämt å sido så är svaret 6,5 månad sen sist för dig som inte orkade räkna ut det, så vad har hänt sen dess?
 
Med Hampus har det hänt massor, lärt sig krypa, gå, nästan springa, han säger mamma, inte pappa (pappa är dadda...tror vi), titta där, oj, så ett väldigt brett utbud på ordval här hemma ;) Väntar på dagisplats i Januari.
 
Nisse vår hund är 4 år, ett långhårigt skrälle ( En kinesisk naken hund med päls....jo på riktigt så är han det, eller Chinese Crested Powder Puff, sjukt långt namn) som desperat behöver besöka en hundstylist inom en snar framtid, har klarat av att vara ganska tålig "storebror" när Hampus har velat dra honom i svansen, öronen, pälsen,tassarna...ja hela honom faktiskt! Tycker inte om hanhundar, men älskar tikar...
 
Fredrik min man jobbar på som vanligt, fick ha den längsta semestern tillsammans med familjen denna sommaren för första gången på 6 år, hela 4 veckor i rad som spenderades större delen i en 15 kvm liten friggebod på landet ( nej vi satt inte inne och ugglade, vi hade grönområde & vatten runtomkring som vi nyttjade.)
Vi är fortfarande gifta efter denna semester som varit superskön...så antar att vi aldrig kommer att skilja oss om man klarar av att bo en hel sommar på pytteliten bostadsyta ;)
Annars kör han runt på sin älskarinna (En Enduromotorcykel, närmare bestämt en Yamaha 250 blablabla nånting tror jag), så mycket han kan, får för mig och hinner ;) 
 
Själv så har jag försökt bli av med mammakilon...väldigt lätt under sommaren med alkohol & god mat eeh..NOT!
Eller det spelar nog ingen roll när det är, på hösten regnar det, på vintern är det snö...alla dessa undanflykter man har.
Meeen jag har gått ner 3 kilo från min start i Juli, från 85 kg till 82 kg, med väldigt varierande självdiciplin må jag säga!
Annars har jag varit mycket med familjen & varit mammaledig!
 
Hoppas du vill följa mig här, kommer att skriva om vardagen, familj, musik, träning (den obefintliga), matlagning mm
Ja gott och blandat faktiskt, kommentera gärna eller ställ frågor om du undrar något!
 
Hampe, Fredrik & älskarinnan
 
Ha det fint!
 
/M.Jo
 

Kommentera här: