Stackars liten!

Lilla pojken Justin Bieber (eller han är väll inte så liten längre?) kräktes på scenen igår mitt i en låt vid sin konsert i Arizona, klipp finns på You tube, ville inte lägga upp det, var lite för magstarkt..hehe
Snacka om att livet som artist kan vara hårt, man ställer inte in hur som helst, är man magsjuk eller vad det nu var så är det fortfarande The show must go on, står väldigt mycket pengar på spel på en sån spelning dessutom, samt många besvikna fans om man ställer in!
 
Har haft lite delat tycke om Justin från början, men efter att ha sett hans film Never say never, så fick jag en släng av Bieber fever, fruktansvärt talangfull kille redan som extremt liten, tycker inte om allt han har gjort, men en del låtar är väldigt sköna.
Finns många som älskar att hata honom då det är ren hysteri kring honom, som många anser blir för mycket,
men se filmen så får ni se vilket fenomen han är i vår tid, man kanske inte tycker om hans musik för det, men respekt ska han ha lillskiten! :)
Rätt sjukt hur många människor han har nått ut till, och sjukt hängivna fans han har, helt galet, en del är ju helt galna också...haha! 
 
 

Kommentera här: