Sprutdag

Hej, har haft problem med uppkopplingen idag därav inga tidigare inlägg :(
Idag blir Hampus 3 månader & det firade vi med ett besök hos BVC.
Där fick han två stycken vaccinationsprutor i present en i varje lår, den första gjorde inte så ont, men den andra gjorde jefla ont! Trotts det så grinade han bara en kort stund, för att sedan bli trött & somna så fort han kom in i bilen!
Barnmorskan sa att han var ett typexempel på hur bra en vaccination kan gå, då menade hon i gråtnivå, hon hade förvarnat oss att av spruta nr två kan dem få så ont att dem tappar andan för att dem grinar så mycket, så vi var beredda på det värsta!
Men Hampus var en liten tuffing!
Han har haft lite feber men ingen märkvärdigt, har bara blivit lite dåsigare ikväll än vanligt, dem kan få feber, ont i kroppen & grina mer än vanligt efter vaccination, trotts lite feber ler han & är glad lilltjockisen ( han vägde 6.1 kg idag, tyckte att mjölksyran kryper på snabbare i bärarmarna, inte så konstigt!)
Landade hos syrran på eftermiddagen ska vara här till på söndag, hund & bebis är med. F är uppe i Härnösand för att köra sin sista SM-tävling i Enduro på lördag.
Själv ska jag & syrran på feelgood weekend i helgen, en bloggträff på Friberghs herrgård som
Magdalena Graaf & Mona från Monas Universum har anordnat för sina läsare. Bl.a. så kommer Mia Törnblom dit & föreläser, det ser jag fram emot!
.
Köpte min första kamera idag, eller snarare blev bortskämd av min snälla pappa, ingen värsting på något sätt men den tar bra bilder. Jag har ett litet projekt på gång & då behöver jag fota lite bättre bilder än dem jag tar med Ifonen, men självklart för att få lite bättre kvalitutta på bloggbilderna :)
Nej nu ska här sovas!
Natti natti goingar!
/MJ

Kommentera här: