Hektiska dagar....

Hallå på er!
 
Helgen har bjudit på en massa roliga saker,
i lördags tog vi sovmorgon, jag & Hampus alltså, pappa F skulle köra Enduro tävling så han var uppe i ottan.
 
En nära vän som jag inte träffat på jätte länge,kom över på en fika & vi kacklade i flera timmar.
 
När F kom hem så var det bara för mig att göra mig iordning & dra iväg på fest, ja ni hörde rätt här skulle det festas...ja eller jag tog ju bilen så det blev jag & mina vapendragare alkholfria Carlsberg!
Min barndomskompis Jesso har blivit sambo med sin Erik i ny lägenhet, så dem höll inflyttningsfest!
Riktigt kul att träffa mina vänner igen, var ett bra tag sen.
 
Något som jag reflekterade över var ju att man nu när man är mamma just blir personifierad mamma bland sina vänner....ja menar att jag åkte ju på fest som Madde inte som mamma Madde tyckte ju jag då, inte för att jag reflekterade över det innan jag åkte utan snarare efter festen.
Då jag blev bemött med några,
- Hej, va kul att se dig mamma Madde....
Hahaha
Där & då är jag ju inte mamma, om ni fattar vad jag menar, inte för att jag på något sätt tog illa upp utan bara tycker att det var en rolig reflektion.
Att andra ser än på ett lite annat sätt än tidigare.
Känns som att det är större för ens nära & kära att man har fått barn som man inte träffar så ofta, än för en själv för att jag nu har vant mig vid att vara mamma, det är ju en del av mig, som bara är.
Sjukt roligt hade jag i allafall, tack tjejer för en superkväll! 
Jessos klassiska partypoes :)
 
På söndagen var det mysmorgon, därefter drog F & lilleman iväg till landet för att hjälpa svärföräldrarna med att "stänga ner" inför vintern.
Kusin vitamin Anna-Lina kom över för att sitta nagelmodell, jag testade en ny teknik som syrran lärt mig för att skapa snyggare naglar.
 
Före
 
Efter
 
Blev riktigt bra, ska börja ta emot kunder igen efter förlossning & "ledighet", så välkomna att boka in tid, ni kan maila, ringa eller höra av er via Facebook för bokning!
 
Sen blev vi bjudna på middag till min bror & svägerska, mysigt & smaskigt!
Kusin Hannah läste bok för Hampus, var riktigt uppskattat!
 
Gårdagen bjöd på fullspäckat schema, med mammagrupp, öppna förskolan & kurs för mig på kvällen, så man däckade riktigt gott när man la sig i sängen vid dagens slut.
Jag & en sovande kråka påväg till mammgruppen, den fina filten i ull, har min faster Eva stickat, kommer väl till pass nu när det blir kallar & kallare!
 
Efter alla barn, stoj & liv så passade jag på att avnjuta en god kyckling/pasta- sallad hemma när lilleman låg i vagnen utslagen.
Som ett brev på posten (bokstavligt talat) så hade jag fått ett nytt nr av Vi föräldrar när jag kom hem, så krydda på moset eller kycklingen blev lite njutfull läsning on the side!
 
Puss på er/M.Jo
1 Get:

skriven

hahaha.. mamma madde ey.. Sjukt kul att du kom!! Hur kul som helst som alltid me dig!!!

Hoppas vi ses imorn!

Btw, har du fler bilder från lördagskvällen?? :D

Svar: Ja haha.Kan tyvärr inte imorn ska åka & titta på dopklänning :(
Ja jag har några stycken men inga direkt bra,min kamera ville inte riktigt! :)
M.Jo

2 Sara:

skriven

Hejsan :) Hittade till din blogg igår och såg att du jobbar som nagelskulptör, något som jag själv är väldigt intresserad av. Får man fråga vad du har för utbildning? Har du lärt dig själv eller gått på någon skola? Vad jobbar du med för material osv? Resultatet blev väldigt fint iallafall!

Svar: Hej, roligt att du hittat hit, hoppas du känner för att stanna :)Jag är utbildad men inte diplomerad! Jag har alltid varit intresserad av naglar, gått & fått mina egna fixade i väldigt många år, har alltid varit en "jobbig kund" som frågar vad gör du nu, hur använder du den där, hur tänker man när man ska bygga etc. så har lärt mig mycket så. Sen är min syster utbildad & diplomerad via CND i Sthlm inom alla material, så hon har lärt mig massor.
Samt via den tjejen som fixar mina naglar idag, (tar alldeles för lång tid att fixa mina egna, funkar på vänster då jag är högerhänt men inte tvärt om) hon är också utbildad & diplomerad, hon gör super fina naglar, har henne som en stor förebild. Både min syster och min nagelskulptör är mina mentorer. Har lånat deras utbildningspapper för att plugga teorin, dvs produktlära, hygien (vilket är super viktigt när man håller på med detta), samt nagelsjukdomar etc
Målet är att en dag gå en utbildning & få diplom, skulle gärna vilja tävla någon gång kanske.
Men som nybliven mamma, flyttad till ny lägenhet mm så får det vänta ett tag till.
Jag jobbar med gelé. Roligt att du tyckte dem var fina, första nya setet jag gör sen 4 månader tillbaka, så jag var supernöjd, så nu är det bara att köra på!
Håller på att starta en blogg till som kommer handla om naglar/makeup, där kommer jag lägga upp bilder på naglar jag skapat samt trender, inspiration mm
Men är inte klar med designen än bl a så den får ni vänta på ett tag till :)
Hoppas du är nöjd med svaret!
Kram/M.Jo
M.Jo

Kommentera här: