Barnkammarvisor håller inte riktigt vad dem lovar!

Hallo,
Sitter i skrivande stund framför datorn..
Eeeh ja det är ju ganska uppenbart annars hade inget hamnat här, dumm as (min egen dialog i huvet om ni undrar)
 
Jag har ju redan stakat ut min sons väg, han ska ju bli sångare i någon form har jag tänkt ( Detta ska han jobba med & det handlar absolut inte om att jag förverkligar mig själv genom min son på något sätt...) därför sjunger vi mycket, lyssnar på mycket musik etc.
 
Jag har ju Gunilla Persson från Hollywood fruar som en stor förebild när det kommer till den biten...ja det är helt sant! Låter barnet kräkas av nervositet & tror att hennes musikvideo som är b-producerad ska komma på MTV!
Det är sjukt bra själkvinsikt tycker jag!!!
 
För en stund sen så sökte jag på barnvisor på spotify, & upp kom dem kända Barnkammarbökernas visor....
Mysigt tänkte jag & satte på krokodilen i bilen låten som sjungs av en grupp barn (är även en av mina favovisor, om en krokodil som skulle köra bil, men bilen va för trång & svansen var för lång så den fick ligga på flaket typ)...
super charmigt & barnsligt mysigt med barnröster.
 
Därefter kommer Här dansar här gurka, med en man, inte lika charmigt, nästan på vippen till falskt på vissa ställen, va tvungen att byta låt...didn´t like!
Jag tryckte igång låten Rock-spindeln, och tänkte att den här måste ju va cool.
Eeeh inte riktigt, var två tjejer med vackra röster som sjunger en jazzig version av imsevimse spindel, visst jätte fint men ingen rock någonstans, falsk marknadsföring, så jag stängde av & så då får man ta saken i egna händer, så sjöng rockspindeln själv istället, mycket uppsskattat!!
 
/M.Jo
1 Anonym:

skriven

Spela in den och lägg ut den
Vi vill också höra.
:-))
Fam . Sved

Kommentera här: