Har du hört talas om dubbelnacke??

Visst har man hört talas om dubbelhaka, en sån äger lillkråkan....
Men han äger även en......dubbelnacke...det ni!!
Den är sjukt god att pussa på!
Saknas bara ögon, näsa & en mun så skulle det kunna vara ett ansikte..haha
 
Nu bär det av på kurs för min del, & lillkråkan ska vara hos farmor & farfar en stund ikväll då pappa F är i verkstaden & puttsar på sin älskarinna som jag kallar den, han ska till Gotland i helgen & köra den stora endurotävlingen Gotland Grand National, då måste hojen få kärlek så den håller hela tävlingen!
 
/M.Jo
 
 
 
 

Zombiemamma

Godmorgon, 
hoppas helgen varit bra!
 
Själva har familjen Johansson haft en trötthelg (glada att vi lever, känner sig lite zombieaktig) pga av fullmånen (ni som läst Varulvsnatt inlägget vet ju hur det blir vid fullmånsnätter) & lilleman måste också påverkas av månen, då han natten mellan lördag & söndag vaknade en gång i timmen (minst), kinkig & dan.
Vägrade somna om såvidare han inte fick lite mat.
Vagga gick inte & nappen dög inte heller, försökte man ge den så blev han bara ännu mer arg....så jag matade bebis hela natten i Lördags..
Vad gjorde du själv?? Jaha, sov, va mysigt för dig! ;p
 
Natten till idag, vaknade han "bara" varannan timme, men den här gången testade jag (förutom att han fick mat vid tolv & vid 03.30) att ta upp honom innan han eskalerade till gråt & vagga honom, man testar ju allt & funkar det inte första eller andra gången så kanske det fungerar den tionde.
Det är som att han är vaken fast han sover, typ som en sömngångare?? 
Iallafall så somnade han om på engång när han fått i sig lite mat, eller vaggades, så ska försöka säga till honom att det är ju onödigt att vakna om du ska somna om igen på en gång ;)
Och nej han hade inte feber eller ont någonstans, bara sov dåligt, kanske drömde mardrömmar!
Bebisar är ju periodera har man hört!
Trött kråka på morgonen
 
Kunde i tröttheten inte låta bli att skratta åt mitt morgonfjong på håret, snyggt va!
Hahaha
 
/ Zombiemamma M.Jo
 
 

Ska söka med ljus & lyckta

Hej,
hoppas ni har en bra dag, själv har jag suttit & fixat mina naglar på högerhanden medans lilleman sover, vänsterhanden tar jag imorn, den blir bökig eftersom jag är högerhänt...hehe
Fick blir lite silver...
 
Igår hittade jag ett par supermysiga höst/vinterskor att lufsa runt i till ett bra pris,men dem va tyvärr slut i min stl.
Så nu ska jag jaga land & rike runt med ljus & lyckta efter dem, om du av en slump hittar ett par 39:or så köp dem så får ni pengar av mig ;)
 
 
Nu bär det av på öppethus på brorsdotterns skola, ska bli mysigt!
 
Pöss på er/M.Jo