Hektiska dagar fast man är ledig :)

Hej på er,
har nu varit ledig i en vecka, ska ärligt säga att första dagarna var lite jobbiga, men nu börjar man få in lite rutiner :)
Torsdagen förra veckan var jag hos barnmorskan på förmiddagen med Fredrik, allt såg bra ut, magen hade växt 1 cm till, men jag låg på kurvan, så inte för stor eller för liten :)
Barnmorskan kände hur Hampus låg i magen, jag trodde att han hade vänt sig med huvudet ner, och mycket riktigt det har han, så får vi se om han ligger så resten av tiden eller om han vänder tillbaka.
fredagen kom syrran till mig för att hjälpa mig att tvätta (har ju lite problem att bära för mycket) och rensa bort hemma mm. 12 maskiner tvätt blev det, men fort gick det.
lördagen var vi en sväng till Ikea och åt mat och införskaffade lite barnsaker. Syrran är lika förväntansfull som jag :)
Hon åkte hem på söndagen, super tack för allt och super mysigt att du var här!!
.
Måndag blev vilodag då ryggen inte riktigt tyckte om helgens bravader :)
Tisdag tog jag och Nisse en långpromis i solen och busade i skogsdungen hemma, på eftermiddagen gjorde jag ett nytt set naglar på min svägerska Carro, fina franska blev det!
Igår onsdag lyxade jag till det med McDonalds frukost vid halv tio, älskar toasten och egg mcmuffin :)
Därefter till Sea hund och katt i kungenskurva, köpa hundmat och tuggben till Nisse, han var med och fick busa lite med en söt pudeltjej som han blev kär i...fast han blir i och för sig kär i alla tjejer han ser.
Men killar gillar han inte, lillskiten tog ton mot en stor rottweiler hane, som dock bara tittade på Nisse så där avslappnat som om han skakade på huvudet och liksom sa - Låt bäst du vill plutten vi vet ändå vem som skulle vinna...haha
Efter det hem och lämna av Nisse sen till Ikea för att införskaffa det sista till spjälsängen, maddrass, bäddmaddrass, madrassskydd mm och för lite billig lunch.
Kunde inte låta bli att köpa super gulliga mjukisdjur, mer för min skull än för lilla Hampus skull tror jag..haha
Dem tillhör serien Vandring, där det finns en barnbok som handlar om lilla Igelkotten och där de andra djuren också är karaktärer.
Idag bär det av till Angelica som gör mina naglar, ska sitta med när hon gör ett nytt set naglar och observera hennes tecknik, hon är superduktig, och man vill ju lära av dem bästa!
Nu har jag uppdaterat veckan som varit :)
Kram på er/M.Jo

Kommentera här: