Den försvunna människan!

Hej på er,
förlåt att jag har varit försvunnen, har inte orkat bara.
Tyngre familjeproblem än väntat, samt åkt på en dunder förkylning...kommer inte ihåg när jag var så här sjuk senast!?
Men nu är jag tillbaka här iallafall, sitter och snurvlar i soffan, har inte varit hemma på en hel vecka så det var skönt att vakna upp i min egen säng i morse.
Har bara tagit det lugnt idag, druckit c-vitamin och Echinaforce-droppar, kurerat mig, kollat mailen, gjort lite pappersjobb som inte alls blev gjort förra veckan pga omständigheterna, och sitter och planerar någonting roligt som ska hända på söndag!
Som vanligt så går livet vidare fast man själv stänger av saker och ting omkring sig ett tag, det är inte många gånger i livet jag har stängt av, men den här gången behövdes det och det var otroligt skönt och vällbehövligt!
Nu om bara förkylningen kan släppa så är jag fit for fight igen :)
Längtar efter att få jobba igen, och få energin tillbaka och den kommer sakta men säkert.
.
Mitt liv består just nu av dessa produkter:
.
.
.
Idol-uttagningen är ju nästa Lördag den 7 Maj, måste sätt igång och öva, öva, öva. Har inte hunnit med det, vet faktiskt knappt vilken låt jag ska framföra, några ideér?
.
Väntar nu på F som ska komma hem med Thai mat och förhoppningsvis så känner jag smaken av maten den här gången, har inte gjort det på 3 dagar...
Igår blev det också hämtat för vi var båda trött när vi kom hem.
Jag sitter där med en kebabtallrik framför sig, (och jag som inte har ätit kebab på 100 år)
man vet exakt hur det ska smaka, hjärnan letar i smakminnet innan man börjat äta och plockar fram kebabtallrik, det vattnas i munnen, jag tar en tugga....det enda jag känner är saltet på pommefritten, inte en uns av vitlöksmak från såsen, bara konsistensen på köttet men ingen smak, känner lite sötma från colan jag dricker....DEN STÖRSTA BESVIKELSEN PÅ LÄNGE!....Hahaha började på riktigt nästan grina, jag som var så sugen på kebab :)
Jag kommer verkligen njuta av allt jag äter efter att mina smaklökar börjar fungera igen!
.
Återigen som jag har sagt många gånger förr, man ska inte ta saker (i detta fall sin fysik) för givet ;)
.
Love/M.Jo
1 evelina:

skriven

Då ses vi förmodligen den 7e, jag vet inte heller vad jag ska sjunga men jag tycker du bode ta en pink låt :) de e rätt kaxigt att framföra och du gör det bra! puss

Kommentera här: